Algemeen
Enneagram
Loopbaancoaching
Jacques van Hees
persoonlijke coaching
Malvert 65-75
6538 ED Nijmegen
024 - 345 05 45

ENNEAGRAM WORKSHOP


Kom meer in balans met je zelf via een Enneagram workshop


Besef van eigenwaarde, zelfkennis, ontmaskeren van beperkende overtuigingen en kennen van jouw levenstaak, zijn absolute voorwaarden om de weg te vinden naar wie je echt bent. (A. Postma)

In de workshop doe je al ervarend basiskennis van het Enneagram op en leer je welk type je hebt. Acceptatie van wat er is en mildheid naar jezelf staan centraal. De workshops zijn creatief en interactief van opzet en zijn door een breed scala van oefeningen sterk ervaringsgericht.

In de workshop worden de Negen typen van het Enneagram toegelicht. Verder worden de egopatronen, valkuilen en essentie kwaliteiten van elk type bloot gelegd en besproken. Je krijgt de kans om een innerlijke reis (initiatie) naar de bron te maken.

In de workshop houd ik je een spiegel voor en leg jouw overlevings-patroon bloot, jouw masker, maar ik zal vooral ook wegen aanreiken om te groeien naar wie je bent bedoeld te zijn en nodigen tot het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw idealen en jouw eigen leven.

Aan het eind van de workshop zal er een heel sterk vermoeden zijn van welk type dominant is voor jou en ben je uitgenodigd en uitgedaagd om jouw niet productieve gedrag af te leren en je essentie kwaliteiten verder te gaan ontwikkelen.

Deelnemers krijgen via email voor aanvang een Enneagram test aangereikt met korte beschrijving van de negen types. Gemiddeld nemen 7 tot 10 mensen deel aan een workshop.

Een workshop van een dag levert direct resultaat op en daarmee kun je zelf verder aan de slag. Regelmatig wordt een tweede, verdiepende dag gevraagd om dieper op de stof in te kunnen gaan. Ook bestaat de mogelijkheid van een individueel gesprek met mij.

Voor meer informatie, zoals kosten, graag contact met mij opnemen.

Reacties van cursisten:
'Meer kennis van mijzelf geeft mij kracht'.
'Mijn relaties met partner en collega's zijn veel beter geworden'.

Lees hier meer reacties