Algemeen
Enneagram
Loopbaancoaching
Jacques van Hees
persoonlijke coaching
Malvert 65-75
6538 ED Nijmegen
024 - 345 05 45

OUTPLACEMENT


Laat het beste in jezelf niet van anderen afhangen.

Al meer dan 30 jaar begeleid ik met hart en ziel mensen uit alle mogelijke sectoren en functies naar een baan die (beter) past. Sinds 2005 heb ik meer dan 150 mensen via Outplacement en vanuit een Individuele Re-integratie Overeenkomst vanuit het UWV en 50 plus Carrière begeleid naar werk.

Er zijn mogelijkheden voor (ander) werk ook in deze tijd. En ook voor ouderen. Van de outplacement klanten ouder dan 50 jaar die ik heb begeleid vanaf 2010 is 62 % aan het werk gekomen!
Ik focus op motivatie, mogelijkheden, netwerken en presentatie.
Elke nieuwe klant zie ik weer als een uitdaging.

Een outplacement traject omvat bij mij twee stappen: Soms is het nodig dat een fase van verwerking van ontslag voorafgaat aan het traject.

In het eerste deel van het traject staan vragen centraal als: Waar liggen mijn kernkwaliteiten, vaardigheden, competenties? Welke wensen heb ik en aan welke werkwaarden hecht ik veel belang. Wat inspireert en drijft mij en wat zijn mijn uitdagingen? Het Enneagram kan daarbij waardevolle inzichten aanreiken. Wat zijn mijn valkuilen en beperkingen? Hoe ga ik daar creatief mee om? Voor welk beroep kies ik mede gezien de arbeidsmarkt mogelijkheden? Dit deel wordt afgesloten met een persoonlijk werkprofiel.

In het tweede deel staat centraal: Hoe vind ik een baan die bij mij past? Zijn mijn wensen haalbaar? Waar liggen kansen voor mij in de markt en hoe kom ik daar? Hoe kan ik mij zodanig presenteren, zowel mondeling als schriftelijk, dat ik mijn doelen haal? Hoe kan ik effectief communiceren en beter netwerken? Hoe kan ik mijn persoonlijk netwerk uitbreiden? Ik leer je van LinkedIn effectief gebruik te maken.

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend eerste of intake gesprek.