Algemeen
Enneagram
Loopbaancoaching
Jacques van Hees
persoonlijke coaching
Malvert 65-75
6538 ED Nijmegen
024 - 345 05 45

REACTIES


Reacties van cursisten cursus/workshop

Ik ben veel milder naar mezelf. Ik heb heel veel geleerd en heb meer duidelijkheid over hoe ik ben en wil zijn. Goede opbouw; elke les stijgt de dynamiek en diepte. De docent werkt vanuit passie en op basis van eigen ervaringen, hetgeen sterk en ervaren over komt.

lees meer...

Ton Rijerkerk

directeur KvK Den Haag
Naar aanleiding van deelname aan een Enneagram workshop. Het Enneagram leert je niet alleen, waar je eigen valkuilen liggen, maar helpt je ook om er niet in te vallen. Op dezelfde wijze helpt het ook om de valkuilen van je collega's in beeld te brengen en krijg je aanknopingspunten om hun functioneren te verbeteren. Kortom: een waardevol management-tool.
lees meer...

Anneke Elshof uit Rhenen

Het outplacement traject bij Jacques heeft mij sterk gestimuleerd om goed te netwerken en een nieuwe, uitdagende baan te vinden op 55-jarige leeftijd!
lees meer...

Marry uit Nijmegen

Jacques heb ik leren kennen via de Enneagramcursus die ik bij hem volgde. Deze cursus was voor mij een ‘eye opener’ en deed mij ertoe besluiten hem te vragen mij te begeleiden bij mijn re-integratietraject (IRO). Het vinden van werk dat bij mij past vormde daarbij het uitgangspunt.
lees meer...

Carlo Post 49 jaar uit Utrecht

Voor mij was er de uitdaging om na een periode van burnout, overspannenheid, depressie en een diagnose autisme (Asperger Syndroom) weer aan de slag te komen. Ik vond dat heel lastig en zocht daarbij hulp.
lees meer...

Jorge Skverer uit Wijchen

Jacques is a very professional coach committed to provide excellent services to his clients. He is an expert in his field and willing to share knowledge and resources with others. Jacques coached me so that I could improve my effectivenss and leadership at Micromedia. He was helpful, supportive and inspiring. I highly recommend Jacques as a coach or trainer. Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity.
lees meer...