Algemeen
Enneagram
Loopbaancoaching
Jacques van Hees
persoonlijke coaching
Malvert 65-75
6538 ED Nijmegen
024 - 345 05 45

Carlo Post 49 jaar uit Utrecht


Voor mij was er de uitdaging om na een periode van burnout, overspannenheid, depressie en een diagnose autisme (Asperger Syndroom) weer aan de slag te komen. Ik vond dat heel lastig en zocht daarbij hulp. Jacques en ik hebben aan de hand van een sterkte-zwakte-analyse een persoonlijk werkprofiel gemaakt, waarmee ik de boer op kon in de automatiseringsbranche. Ook hebben we onderzocht waar een werkvervulling voor mij aan zou moeten voldoen. Toen ben ik gaan solliciteren met als strategie: mijn specifieke competenties naar voren brengen zoals loyaliteit, eerlijkheid en een groot abstractievermogen en beperkingen op een positieve manier belichten.

Ik kreeg in het algemeen lovende reacties van mogelijke werkgevers over de eerlijke wijze van presenteren. Mij aannemen echter deden ze niet, maar ik leerde wel steeds beter hoe een sollicitatiegesprek te voeren.

Het succes heeft toch niet lang op zich laten wachten. Ik werd gebeld door een klein bedrijf uit Rotterdam met de vraag of ik zin had om te solliciteren. De gesprekken waren erg leuk, eerlijk en openhartig en leverden uiteindelijk een plezierige, vaste werkplek op waar ook oog is voor de menselijke aspecten en het hebben van plezier aan en met elkaar. Een betere beloning voor mijn zoektocht had ik mij niet kunnen wensen. "I did it my way”"en Jacques heeft mij die weg gewezen.